Andi Bernadee – Shimmy (Official Music Video)

Andi Bernadee – Shimmy [Official Music Video]

DOWNLOAD RBT NOW!
Maxis Caller Ringtones: Dial *131*651996# and press CALL/SEND
Celcom Call Me Tones: Dial *323*705196# and press CALL/SEND
DiGi Caller Tunes: Dial *233*1816300# and press CALL/SEND

Listen to Andi Bernadee: https://wmm.lnk.to/Shimmy

#AndiBernadee #Shimmy #AndiShimmy

Composer: Alif Magic Potions
Lyrics: Alif Magic Potions
Producer: Alif Magic Potions

Get to know Andi Bernadee here:
Instagram: https://www.instagr.am/andibernadee/
Twitter: https://twitter.com/AndiBernadee
Facebook: https://www.fb.com/andibernadee2015/

Lyrics:

CHORUS
Mengapa kau bersendiri
Tanpa siapa yang di sisi
Siapa lah yang sampai hati
Biar aku jadi teman kamu malam ini

Shimmy shimmy yey

Siapa lah yang sampai hati
Biar aku jadi teman kamu malam ini

VERSE 1
Aku ada beberapa soalan
Bukan hanya setakat perbualan
Aku akan mula dengan perlahan
Ikut nada kamu

Adakah nama ku penting bagimu
Adakah kerja ku penting bagimu
Adakah latar belakang aku penting bagimu
Ikut nada kamu

PRE-CHO
Janganlah kau yang salah faham
Selamanya itu ku tak mampu
Janganlah kau yang salah faham
Aku hanya penyelesaian sementara mu

CHORUS

Verse 2
Aku tak perlu kesetiaan mu
Aku tak perlu menjadi milik mu
Mungkin ini hanya pilihan aku
Ikut nada kamu

Boleh kah kalau aku ingin temani mu
Boleh kah jika aku ingin coba
Aku sudah yakin dengan kemahuan ku
Engkau fikir ini perkara mudah

PRE-CHO
Janganlah kau yang salah faham
Selamanya itu ku tak mampu
Janganlah kau yang salah faham
Aku hanya penyelesaian sementara mu

BRIDGE
Aku hanya mahu
Menjadi teman mu
Hanya buat sementara ini

buy youtube views, video seeding, viral video VideoViralViews.com

20 Responses to “Andi Bernadee – Shimmy (Official Music Video)”

  1. Warner Music Malaysia says:

    Boleh bagi MV Shimmy πŸ§›β€β™‚οΈ ni trending ke guys?
    Comment apa reaction korang after tengok video tu disini! πŸ‘‡

  2. Little Demix says:

    Why is like almost all of his songs are just another copy of a famous song?? Like donde and satu peluang has exactly same beat as the latin beat… And as for this shimmy song almost sound like jason derulo's song called swalla

  3. Leman Pok lan says:

    🀟🏻

  4. Slim shady says:

    2:24 Billie eilish :hold my kicap kipas

  5. noraiza Abdullah says:

    Igt kn pompan yg pakai dress gold too sopan ler skit pakai laa legging ke… Ini klaw si andi bwk lgi jauh kangkang nyer to… Mau nmpk spnder doremon minah to… 😰😰
    Aq pahtiii je..

  6. LUQMAN MAN says:

    Kasi trend

  7. Nurul Shahidah says:

    Suke video klip pasal 🦹

  8. erik grden says:

    Andi bernadee rsa nya siok ft nabila razali 😍

  9. Emily Fierce says:

    takde idea eh shimmy2? nk jgk ikot rentak swalla

  10. DaredevilX90 says:

    ~Necks exist~

    Andi: I guess I should bite you πŸ€·β€β™‚οΈ

  11. Luqman Adzimie says:

    Lain macam la kalau hadam betul ii lirik niii… Ada yg perasan macam aku x? πŸ™‹

  12. Zack X89 says:

    tak kesahla lagu ni macam jason derulo ke ape, yg penting catchy dan sedap didengar πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

  13. Allisya ly says:

    Jason + bellie ❀️

  14. Radapedaxa DS says:

    Belum gigit mate dah takdakπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  15. Allisya ly says:

    Em banyak copy nampak HAHA but kreatif dan mantap

  16. Aqilah Khairina says:

    Gempak siakkk

  17. Wan Muhammad says:

    Mohon radio pecepatlah masuk lagu ni. Kalau dah trending tu.. View dah bejuta tu maknanya ramai orang suka. Ni sampai 3 4 bulan kandang 6 7 bulan baru masuk radio

  18. nazirah sabran says:

    Celaka ke dia cakap ? Ke aku salah dengar ? Hahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  19. azminana - says:

    Bury a friend and when party was over

  20. Izdham Shah says:

    BIASALA LAGU2 CENIR NAIK.LAGU BERKUALITI SEMUA KAT BWAH.LAGU NI DGR SKRANG MMG BEST TRANDING TAPI BLEH RELEVAN X BILA AKAN DTG.X PON..SBB SEMUA LAGU ANDI LEBIH KURG JE …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *